Fraude via nepwebwinkels neemt fors toe

Het laatste jaar is de fraude via nepwinkels bijna verdubbeld volgens de Fraudehelpdesk heeft in de eerste maanden van 2021 al net zoveel meldingen gehad als in heel het jaar 2019. Het voorkomen slachtoffer te worden van internet oplichting is voor de particulier moeiljker geworden omdat het aantal nepwinkels fors is toegenomen maar dmv het lezen van recenties en de realisatie dat een flink goedkoper product vaak te mooi is om waar te zijn dat vaak ook is en dus als t mogelijk is om bv om vb een tweede hands artikel te kopen met in achtneming van product specifucaties en die goed te controleren als je die afhaalt en dan de redelijke prijs te betalen. Het uitgebreide artikel staat hier: https://www.channelconnect.nl/security-en-avg/fraude-via-nepwebwinkels-rijst-de-pan-uit/?utm_source=ActiveCampaign&utm_medium=email&utm_content=Agentschap+Telecom+onderzoekt+KPN+na+rapport+over+toegang+Huawei&utm_campaign=Nieuwsbrief+-+21-04-2021&vgo_ee=wYHOtIYxS8klT89oXD9OKYuBqgz2Vu8q9VUujaKj7w4%3D

Fraude via nepwebwinkels neemt fors toe
pro-ict-beheer